Dr. Mario World komt binnenkort naar iOS en Android

Help jij Dokter Mario de virussen te verslaan?

Het nieuwste mobiele spel van Nintendo, genaamd Dr. Mario World, komt 10 juli naar iOS- en Android-apparaten. In dit match 3 puzzelspel krijg je samen met Dr. Mario, Dr. Peach, Dr. Bowser, Dr. Yoshi en Dr. Toad de taak om de nare virussen te bestrijden. Houd wel rekening met het aantal capsules die je hebt, want je hebt hier maar een beperkt aantal van.

Je kunt Dr. Mario World trouwens ook met je vrienden en met mensen over de hele wereld spelen. Er is ook een Versus Mode aanwezig. In deze modus kun je spelers online uitdagen voor een spannend één-tegen-één-duel. De titel is gratis te downloaden, maar zal wel gebruik maken van microtransacties.

Ben je benieuwd geworden? Dan kun je hieronder de trailer te bekijken.

Wil je een van de eerste zijn die aan de slag kan met dit spel? Registreer je dan om een melding te ontvangen zodra Dr. Mario World te downloaden is.

Eén gedachte over “Dr. Mario World komt binnenkort naar iOS en Android

Geef een reactie