Crash Team Racing Nitro-Fueled in bewegend beeld

De game zal aanstaande vrijdag verschijnen voor de Nintendo Switch.

Vandaag verschenen er een aantal video’s online van Crash Team Racing Nitro-Fueled voor de hybride console van Nintendo. In de video’s zijn onder andere diverse personages en tracks te zien. De nieuwe video is hieronder te bewonderen.

In Crash Team Racing Nitro Fueled beleef je de klassieke Crash Team Racing-ervaring opnieuw, alleen is het spel geremasterd en heeft het een boel nieuwe features

Roël

Ik ben geboren in 1985 en al vanaf het begin betrokken bij DN in diverse rollen zoals redacteur, moderator en social media medewerker. Fan van natuurlijk Nintendo maar ik heb ook een Playstation in huis! Sportfreak en twitteraar (@_dimc85).

Eén gedachte over “Crash Team Racing Nitro-Fueled in bewegend beeld

Geef een reactie