[Gerucht] The Bard’s Tale ARPG: Remastered and Resnarkled komt naar de Switch

De vreemde RPG heeft online een rating gekregen.

Een rating is online verschenen van The Bard’s Tale ARPG: Remastered and Resnarkled, een dungeon-crawler RPG die de draak steekt met klassieke RPG’s. Een officiële bevestiging van ontwikkelaar inXile Entertainment is er nog niet, maar de rating doet vermoeden dat de game binnenkort op de Switch verschijnt. En alhoewel de “ARPG” aan de titel is toegevoegd lijkt het erop dat dit dezelfde versie is die enkele jaren geleden op een aantal playstation consoles verscheen. Je kunt de trailer daarvan hieronder bekijken.

Je volgt in deze game het verhaal van the Bard, een egoïstische rogue die het helemaal gehad heeft met nutteloze side-quests en gevechten in kerkers die vol zitten met hondsdolle ratten. In plaats daarvan gebruik jij magische liederen om party-leden op te roepen, die jouw vergezellen op jouw queeste voor geld en rondborstige dames!

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 28 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Geef een reactie