Laatste Nieuws Pokémon Sword & Shields tijdens Hobby Fair Summer ’19

De beurs zal nog deze maand plaats vinden.

Vandaag bevestigde The Pokémon Company dat ze aanwezig zullen zijn tijdens de Hobby Fair Summer ’19 in Japan. Tijdens deze beurs zal er promotie gemaakt worden voor de film Mewtwo Strikes Back Evolution.

Daarnaast is bekend gemaakt dat het op dat moment ‘laatste nieuws’ over Pokémon Sword & Shields naar buiten zal worden gebracht. Wat er precies bekend gemaakt gaat worden én of dit daad werkelijk ook nieuw nieuws is moeten we nog even afwachten maar we gaan zeker wat horen over de game.

De beurs zal op 29 en 30 juni plaats vinden in Chiba, Japan.

Roël

Ik ben geboren in 1985 en al vanaf het begin betrokken bij DN in diverse rollen zoals redacteur, moderator en social media medewerker. Fan van natuurlijk Nintendo maar ik heb ook een Playstation in huis! Sportfreak en twitteraar (@_dimc85).

3 gedachten over “Laatste Nieuws Pokémon Sword & Shields tijdens Hobby Fair Summer ’19

Geef een reactie