Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nintendo Minute speelt Cadence of Hyrule: Crypt of the NecroDancer

Het spel waarin ritme een grote rol speelt.

Het spel waarin ritme een grote rol speelt.

In de Nintendo Minute van deze week spelen Kit en Krysta Cadence of Hyrule: Crypt of the NecroDancer. In dit spel beweeg je op de maat van de muziek om zo Hyrule te redden. Maar pas wel op voor de vijanden want die bewegen namelijk ook op de maat. Om de vijanden te verslaan zul je hun beweeg-patronen moeten ontouden.

De Nintendo Minute van deze week is hieronder te bekijken.

Kit en Krysta zijn dit jaar ook bij E3 aanwezig geweest en daar hebben ze een paar vlogs over gemaakt. Mocht je deze video’s gemist hebben en ze graag terug willen kijken dan kun je vlog 1 en 2 hier terug kijken en aflevering 3 hier.