Gameplay beelden Lost Ember

E3 beelden zijn opgedoken van deze atmosferische titel.

Er zijn nieuwe beelden online verschenen van Lost Ember, een verhaal gedreven avonturen game. De beelden komen van het E3, waar de game te zien was tijdens GameSpot’s E3 stage show. De beelden kun je hieronder bekijken. Lost Ember komt op 19 juli naar de Switch.

In Lost Ember volg je het verhaal van een wolf, die samen met zijn vastberaden metgezel de wereld her-ontdekt. Samen maken zij een reis waarin je langzaam maar zeker een verhaal vol moed, wanhoop en verraad ontrafelt, dat uiteindelijk het eind van de wereld teweeg bracht.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Geef een reactie