E3 beelden Blasphemous

Nieuwe gameplay beelden? Blasphemy!

Het E3 mag dan voorbij zijn, maar dat betekent niet dat er nog steeds nieuwe gameplay beelden opduiken. Zo ook van Blasphemous, een geweldadige en moeilijke action-platformer die enkele jaren geleden nog gekickstart werd. IGN liet de beelden hiervan zien op het E3. Deze beelden kun je hieronder bekijken.

In Blasphemous speel je “The Penitent One” een eenzame overlevende van een bloedbad dat “The Masacre of the Silent Sorrow” wordt genoemd. Je volgt zijn verhaal tijdens zijn tocht door Cystodia, een wereld vol gevaren en gruwelijke geheimen. Gevechten zullen met een dodelijke precisie worden uitgevoerd, want je vijand geeft geen meter mee…

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Eén gedachte over “E3 beelden Blasphemous

Geef een reactie