Mr. Resetti verliest baan in Animal Crossing: New Horizons

Animal Crossing: New Horizons heeft een autosave functie!

Mr. Resetti is een populair personage uit de Animal Crossing franchise. Al vanaf het eerste deel wil de mol dat je de game saved als je klaar bent met spelen, en als je het vergeet komt hij je persoonlijk een preek geven. Nu heeft Nintendo echter aangegeven dat Animal Crossing: New Horizons een autosave functie bevat. Spelers zullen niet zelf meer hoeven te saven, waardoor Mr. Resetti dus zijn baan kwijt is.

Project leider Aya Kyogoku zei hierover het volgende:

“I think this will be a positive thing for the player, because in New Horizons you can stop playing in the middle of your game and it’ll still save. But unfortunately because there’s no necessity to reset the game or reset button on the Switch, Mr. Resetti had a hard time. He was laid off from his position.”

“We also believe that Mr. Resetti is looking for a new job after his layoff. So please look forward to that.”

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 28 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Eén gedachte over “Mr. Resetti verliest baan in Animal Crossing: New Horizons

Geef een reactie