Releasedatum Hamsterdam bekend

Vorig jaar werd de game al aangekondigd nu is eindelijk de releasedatum bekend.

Vanaf 1 augustus kun je vechten door in de huid van een hamster te kruipen. Je neemt het op tegen de Vermin Gang die onder andere je opa gevangen hebben genomen. Zoals de titel doet vermoeden speelt de game zich af in Hamsterdam wat uiteraard een verbastering is van de naam van onze hoofdstad.

Om vijanden te kunnen verslaan zal je door met je Joy-Con te zwaaien de Kung-Fu, in de game Hamster-Fu genaamd, combo’s aan elkaar moeten rijgen. Hieronder kun je kijken naar een trailer met gameplay beelden.

Roël

Ik ben geboren in 1985 en al vanaf het begin betrokken bij DN in diverse rollen zoals redacteur, moderator en social media medewerker. Fan van natuurlijk Nintendo maar ik heb ook een Playstation in huis! Sportfreak en twitteraar (@_dimc85).

Geef een reactie