Een kwartier aan The Legend of Zelda: Link’s Awakening footage

Geniet van flink wat gameplay beelden van dit aankomende avontuur.

In februari dit jaar verraste Nintendo haar fans met de aankondiging van een remake van The Legend of Zelda: Link’s Awakening. Vanaf 20 september kunnen we al aan de slag met deze remake en de website Gamespot kon alvast uitgebreid met de titel aan de slag. De gameplay beelden kun je hieronder bewonderen. Zo zien we onder andere de eerste dungeon voorbij komen.

In The Legend of Zelda: Link’s Awakening, die oorspronkelijk voor de Nintendo GameBoy verscheen, moet Link op zoek naar muziekinstrumenten. De remake verschijnt ruim 25 jaar na de release van het origineel, dit keer in een compleet andere grafische stijl.


3 gedachten over “Een kwartier aan The Legend of Zelda: Link’s Awakening footage

 • 13/06/2019 om 15:01
  Permalink

  Ziet er wel erg mooi uit. Maar… compleet hetzelfde spel als 25 jaar geleden. Dus in feite “koop” je de engine. Al bekend wat de prijs gaat worden?

  • 13/06/2019 om 17:12
   Permalink

   Keihard €60, wat voornamelijk de meeste kritiek zal worden denk ik dan.
   Aan de ene kant is het wel een heel nieuw spel dat ze hebben ontwikkeld, maar waar ook alle levels, verhaal, dungeons en alles van klaar liggen.
   Plus dat het van een gameboy spel afkomt dus geen overzetting van het niveau witcher 3 bijvoorbeeld.

   €40-45 lijkt me meer terecht.

   Het begin van deze game kan ik echt dromen aangezien ik daar uren vast heb gezeten, waar ze hier in 15 minuten dus vrolijk voorbij blazen.

  • 14/06/2019 om 19:00
   Permalink

   Het is dan ook een remake. Zoals zoveel games geremade (is dat een woord?) worden. Ik kijk er zelf erg naar uit in elk geval!

Geef een reactie