Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[E3] The Legend of Zelda: Link’s Awakening krijgt releasedatum

Over iets meer dan drie maanden kunnen we aan de slag met deze titel.

Over iets meer dan drie maanden kunnen we aan de slag met deze titel.

In februari dit jaar verraste Nintendo haar fans met de aankondiging van een remake van The Legend of Zelda: Link’s Awakening. Vandaag is tijdens de E3 presentatie ook de releasedatum aangekondigd. Vanaf 20 september kunnen we al aan de slag met deze remake.

In The Legend of Zelda: Link’s Awakening, die oorspronkelijk voor de Nintendo GameBoy verscheen, moet Link op zoek naar muziekinstrumenten. De remake verschijnt ruim 25 jaar na de release van het origineel, dit keer in een compleet andere grafische stijl. Naast de releasedatum werd ook onderstaande trailer vrijgegeven waarin we ook nieuwe gameplay te zien krijgen.