[E3] Vervolg The Legend of Zelda: Breath of the Wild in ontwikkeling

Een grote onthulling op het einde van de uitzending.

Nintendo sloot zijn E3-presentatie van dit jaar af met een behoorlijke knaller. In een nieuwe trailer kondigde het bedrijf aan dat een nieuwe titel in de The Legend of Zelda-serie in ontwikkeling is voor Nintendo Switch. Een precieze titel of release datum is nog niet bekend, maar het spel zal een direct vervolg zijn op The Legend of Zelda: Breath of the Wild, die twee jaar geleden met de Switch samen uitkwam.

In de trailer zien we Link en Zelda die een object in de ondergrond van Hyrule Castle onderzoeken. Het lijkt erop dat nog niet al het kwaad uit Hyrule is verdreven na de ondergang van Calamity Ganon.

Ruben

Ik ben 23 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

8 gedachten over “[E3] Vervolg The Legend of Zelda: Breath of the Wild in ontwikkeling

 • 11/06/2019 om 19:07
  Permalink

  Heel vet, maar ik hoop wel dat ze een nieuwe wereld gebruiken en niet het Hyrule uit Breath of the Wild gewoon 1 op 1 gekopieerd. Maar ik vertrouw erop dat ze er iets moois van maken 🙂

  • 11/06/2019 om 20:57
   Permalink

   als we vanuit de beelden uit de trailer uit moeten gaan, vindt het zeker weten plaats in de wereld van BOTW. Start BOTW maar eens op en kijk naar het kasteel vanaf het punt waar je het spel begint. precies hetzelfde:)

   • 12/06/2019 om 07:14
    Permalink

    Misschien hoort dat deel van de trailer alleen bij het verhaal… Het lijkt erop dat het kasteel iets omhoog komt, dus zou het verplaatst worden naar een andere omgeving? Van alles mogelijk denk ik… hoop ik 😀

 • 11/06/2019 om 20:15
  Permalink

  Zal wel de zelfde wereld zijn met een aantal veranderingen er in. Misschien dat er al wat is opgebouwd (dorpen) sinds de gebeurtenissen van afgelopen deel. Een aantal land verschuivingen. Nieuwe mechanics en vijanden. Het ziet er naar uit dat ze de twilight princess kant op gaan dus wie weet komt er een twilight realm.

 • 12/06/2019 om 00:58
  Permalink

  Dit vervolg lijkt een wat duisterder tintje te hebben en dat spreekt mij wel aan.
  Denk alleen dat de aankondiging wat vroeg is.

 • 13/06/2019 om 15:00
  Permalink

  Hm. Lijkt Zelda ouder? Link lijkt hetzelfde. Misschien krijgen we een soort “link between worlds” stijl Lorule? Dan zou het heel behulpzaam zijn om eerst Hyrule gekend te hebben…

 • 14/06/2019 om 08:15
  Permalink

  Ben zeer benieuwd, met wat kleine aanpassingen kan dit een geweldig vervolg worden, denk hierbij aan het Master Sword dat kapot kan gaan en daarom een half uur niet gebruikt kan worden.

Geef een reactie