[E3] Trials of Mana + Collection of Mana aangekondigd

Fans van de Mana-series, kom dat zien!

Een complete remake van het spel Trials of Mana en een collectie van alle vorige Mana-games is aangekondigd. De remake van Trials of Mana bevat naast een nieuwe grafische stijl ook nog een actie-RPG gevechtssysteem.

Trials of Mana gaat over een wereld waar zes hoofdpersonages moeten strijden tegen de monsters van verwoesting . Deze monsters van verwoesting nemen alle mana in zich op, waardoor de wereld minder en minder mana krijgt.

In het spel heb je ruimte voor 3 personages in je party. Deze personages kun je uiteraard uitwisselen voor andere personages in je party waardoor je dus verschillende verhaallijnen kunt ervaren.

Naast de remake van Trials of Mana, is er een collectie van alle vorige Mana-games aangekondigd. Deze collectie bevat : FINAL FANTASY® Adventure, Secret of Mana® en de originele Trials of Mana.

De Trials of Mana remake zal in de lente van 2020 naar Nintendo Switch komen en de Collection of Mana is nu te verkrijgen in de eShop. Als je een fysieke versie wilt van de Collection of Mana moet je iets langer wachten: De fysieke release is namelijk 27 augustus.

Bekijk de reveal en launch trailers van deze spellen hieronder:

Ben jij een fan van de Mana-series? Laat het ons weten in de reacties!

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

Geef een reactie