Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[E3] The Witcher 3 komt naar de Switch

Het veel geprezen spel The Witcher 3: Wild Hunt komt naar de Nintendo Switch

Het is al weer vier jaar geleden dat gamers voor het eerst konden genieten van The Witcher 3. Vanaf binnenkort kan het ook onderweg op de Nintendo Switch.

Vlak voor de E3 waren er al enkele geruchten dat The Witcher 3: Wild Hunt naar de Nintendo Switch zou komen. Er waren echter ook mensen die aangaven dat dit spel te zwaar zou zijn voor Nintendo’s hybride systeem. Blijkbaar heeft het team achter dit spel het toch voor elkaar gekregen.

In de E3 kregen we wat eerste beelden te zien van het spel. In de aankondigingstrailer zien we beelden die gemaakt zijn vanaf de Nintendo Switch. Het gaat dus niet om beelden uit eerder verschenen versie. Zo krijg je meteen een indruk hoe het spel er uit zal komen te zien.

Ook zijn er een aantal beelden te zien waarop je de Switch in handheld modus afgebeeld wordt. Op die manier is duidelijk te zien op welke schaal alles afgebeeld is.

Een exacte releasedatum is nog niet bekend gemaakt maar in de trailer is wel te zien dat het spel nog in 2019 uit zal moeten komen. Wanneer het spel dan verschijnt krijg je niet enkel het basisspel maar ook een hele hoop aan eerder uitgebrachte DLC. De makers beloven ruim 150 uur aan speeltijd.

Is The Witcher 3 een spel wat jij gaat halen? Laat het ons weten in de reacties.