[E3] The Legend of Zelda: Link’s Awakening – Dreamer Edition en amiibo onthuld

Naast nieuwe gameplay beelden van de remake komt er ook een speciale editie en een gloednieuwe Link-amiibo.

In de Nintendo Direct werden nieuwe beelden getoond van Link’s Awakening remake. Niet alleen waren er nieuwe beelden te zien, buiten de presentatie om heeft Nintendo ook de Dreamer Edition onthuld. Deze verzamellaarseditie bevat het spel en een artbook vol kunst van de titel. Hier bleef het niet bij: Nintendo heeft ook een nieuwe Link-amiibo getoond. Bekijk zowel de speciale editie als de amiibo hieronder.

Robin

Hey, ik ben Robin en ben 19 jaar. Mijn favoriete genres zijn metroidvania's, RPG's en games met een goede mysterieuze sfeer. Mijn favoriete games zijn de Phoenix Wright-games, Ghost Trick en de Mother-serie.

Eén gedachte over “[E3] The Legend of Zelda: Link’s Awakening – Dreamer Edition en amiibo onthuld

Geef een reactie