[E3] The Dark Crystal: Age of Resistance Tactics naar de Switch

Netflix en BonusXP werken aan een gloednieuwe Switch-titel.

Onlangs werd bekend dat Netflix werkt een een pre-quel van de film The Dark Crystal en tijdens de E3 Direct werd geheel onverwacht ook een game aangekondigd met als titel The Dark Crystal: Age of Resistance Tactics. De game wordt een strategisch turn-based spel waarbij je op het veld eenheden bestuurd uit het Dark Crustal-universum. Tijdens de presentatie werden tevens de eerste beelden getoond welke je hieronder kunt bekijken.

The Dark Crystal: Age of Resistance Tactics zal later dit jaar naar de Nintendo Switch komen.

2 gedachten over “[E3] The Dark Crystal: Age of Resistance Tactics naar de Switch

    • 13/06/2019 om 15:06
      Permalink

      iig PC, PS4, Xbox en switch. Misschien ook mobiel. Ik zie veel dezelfde units in andere kleuren en veel dezelfde omgevingen. Ik vrees dat het vooral een “netflix ziet geld” product gaat zijn en minder een “vanwege passie hebben wij een game gemaakt”….

Geef een reactie