[E3] Spyro Reignited Trilogy komt naar de Switch

De paarse draak keert terug.

De Spyro-collectie verscheen vorig jaar op onder andere PlayStation 4 en Xbox One, een Switch-editie was nog niet aan de orde. Vandaag tijdens de E3-presentatie van Nintendo is bekend gemaakt dat Activision de paarse draak naar de Switch brengt. De trilogie zal vanaf 3 september speelbaar zijn op Nintendo’s hybride console.

De remaster zal dus de eerste drie games bevatten. Het gaat om: Spyro the Dragon (1998), Spyro 2: Gateway to Glimmer (1999) en Spyro: Year of the Dragon (2000). Spyro Reignited Trilogy is helemaal opnieuw gemaakt . De trilogie bevat onder andere mooiere omgevingen, een geremasterde soundtrack, verbeterde besturing, gloednieuwe belichting en opnieuw gemaakt filmpjes.

Robin

Hey, ik ben Robin en ben 19 jaar. Mijn favoriete genres zijn metroidvania's, RPG's en games met een goede mysterieuze sfeer. Mijn favoriete games zijn de Phoenix Wright-games, Ghost Trick en de Mother-serie.

Eén gedachte over “[E3] Spyro Reignited Trilogy komt naar de Switch

Geef een reactie