Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[E3] Spyro Reignited Trilogy komt naar de Switch

Spyro Reignited logo

De paarse draak keert terug.

De Spyro-collectie verscheen vorig jaar op onder andere PlayStation 4 en Xbox One, een Switch-editie was nog niet aan de orde. Vandaag tijdens de E3-presentatie van Nintendo is bekend gemaakt dat Activision de paarse draak naar de Switch brengt. De trilogie zal vanaf 3 september speelbaar zijn op Nintendo’s hybride console.

De remaster zal dus de eerste drie games bevatten. Het gaat om: Spyro the Dragon (1998), Spyro 2: Gateway to Glimmer (1999) en Spyro: Year of the Dragon (2000). Spyro Reignited Trilogy is helemaal opnieuw gemaakt . De trilogie bevat onder andere mooiere omgevingen, een geremasterde soundtrack, verbeterde besturing, gloednieuwe belichting en opnieuw gemaakt filmpjes.