[E3] Nieuwe trailer voor Fire Emblem: Three Houses

Een schoolreünie eindigt in oorlog.

Over een dikke maand zal het volgende Fire Emblem-avontuur verschijnen op Nintendo Switch. Tijdens de E3-presentatie heeft Nintendo geen nieuwe gameplaybeelden getoond, maar wel wat cryptische scènes uit het verhaal laten zien. Er wordt gehint naar een time jump ergens in het verhaal. De redelijk vredige beelden tussen de speelbare personages die we tot nu toe zagen, worden ingewisseld voor een heftige oorlog tussen de drie huizen.

De nieuwe trailer is hieronder te bekijken. Fire Emblem: Three Houses verschijnt volgende maand op 26 juli.

Ruben

Ik ben 23 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

Geef een reactie