[E3] Ni no Kuni: Wrath of the White Witch bevestigd voor Switch

De veelgeprezen RPG keert terug naar een Nintendo-console.

De originele Ni no Kuni: Wrath of the White Witch is in ontwikkeling voor Nintendo Switch. Vanaf 20 september kunnen spelers in de huid van Oliver kruipen, een jongen die op reis gaat naar een andere wereld in de hoop zijn moeder terug te brengen na een tragische gebeurtenis. Op Nintendo Switch kunnen spelers de game spelen in 720p met 30fps in zowel handheld- als tv-stand.

Ni no Kuni: Wrath of the White Witch is een remake van Ni no Kuni: Dominion of the Dark Djinn, die oorspronkelijk in 2010 uitkwam voor Nintendo DS. De game werd later in een modern jasje uitgebracht voor PlayStation 3. Je kunt de trailer van de game hieronder bekijken.

Ruben

Ik ben 23 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

Geef een reactie