[E3] Mario & Sonic Tokyo krijgt nieuwe gameplaybeelden

Werk jezelf in het zweet met de cast van Mario & Sonic!

Op de E3 kregen we alvast een kijkje naar de verschillende sporten waarin je het tegen je vrienden kunt gaan opnemen. Zo kun je sporten beoefenen zoals: surfen, skaten, vechtsport en veel meer. Natuurlijk is de cast van zowel de Mario als Sonic-franchise ook van de partij.

Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 komt in november 2019 naar je Nintendo Switch! Bekijk de nieuwe gameplaybeelden van het spel hieronder :

Ga jij Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo halen? Laat het ons weten in de reacties.

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

2 gedachten over “[E3] Mario & Sonic Tokyo krijgt nieuwe gameplaybeelden

Geef een reactie