Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[E3] Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age krijgt nieuwe trailer

Het avontuur van de Luminary is nabij.

Het avontuur van de Luminary is nabij.

De laatste titel in de Dragon Quest-serie komt 20 september eindelijk uit voor Nintendo Switch. Het lange wachten wordt wel beloond, want de Switch-versie zal een aantal exclusieve features hebben, die uitgebreid getoond worden in de nieuwe trailer die tijdens de E3 2019 Nintendo Direct.

In de Switch-versie kun je spelen in zowel de HD-graphics, als een retro SNES-stijl. Gevechten kunnen versneld worden, waardoor grinden wat minder lang moet duren en er zijn nieuwe vijanden om te berijden. De grote toevoeging is echter de mogelijkheid om locaties te verkennen uit klassieke Dragon Quest-games.

Daarnaast zal de Luminary speelbaar zijn in Super Smash Bros. Ultimate als tweede Fighter Pass-personage vanaf deze zomer.