[E3] Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age krijgt nieuwe trailer

Het avontuur van de Luminary is nabij.

De laatste titel in de Dragon Quest-serie komt 20 september eindelijk uit voor Nintendo Switch. Het lange wachten wordt wel beloond, want de Switch-versie zal een aantal exclusieve features hebben, die uitgebreid getoond worden in de nieuwe trailer die tijdens de E3 2019 Nintendo Direct.

In de Switch-versie kun je spelen in zowel de HD-graphics, als een retro SNES-stijl. Gevechten kunnen versneld worden, waardoor grinden wat minder lang moet duren en er zijn nieuwe vijanden om te berijden. De grote toevoeging is echter de mogelijkheid om locaties te verkennen uit klassieke Dragon Quest-games.

Daarnaast zal de Luminary speelbaar zijn in Super Smash Bros. Ultimate als tweede Fighter Pass-personage vanaf deze zomer.

Ruben

Ik ben 22 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

Eén gedachte over “[E3] Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age krijgt nieuwe trailer

  • 12/06/2019 om 12:34
    Permalink

    Kijk toch wel het meest uit naar deze game. Heb expres gewacht op de Switch versie vanwege de live orchestra soundtrack en de 2D functie.

Geef een reactie