[E3] Banjo-Kazooie derde DLC-vechter voor Smash Ultimate

GYUH-HUH!

Vanavond begon de E3-presentatie van Nintendo met een nieuwe Smash-vechter: Edrick van Dragon Quest. Daar bleef het echter niet bij! Rond het einde Nintendo Direct kwam de derde DLC-vechter aanbod. Voor vele een grote droom die uitkomt: Banjo-Kazooie zal speelbaar zijn in Super Smash Bros. Ultimate. De bijbehorende stage is Spiral Mountain, één van de levens uit de Nintendo 64-klassieker. Bekijk de aankondigingstrailer hieronder.

Robin

Hey, ik ben Robin en ben 19 jaar. Mijn favoriete genres zijn metroidvania's, RPG's en games met een goede mysterieuze sfeer. Mijn favoriete games zijn de Phoenix Wright-games, Ghost Trick en de Mother-serie.

5 gedachten over “[E3] Banjo-Kazooie derde DLC-vechter voor Smash Ultimate

Geef een reactie