Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[E3] Animal Crossing: New Horizons komt naar de Switch

Meer dan 6 jaar hebben we moeten wachten, maar de nieuwe animal crossing is eindelijk hier!

Meer dan 6 jaar hebben we moeten wachten, maar de nieuwe animal crossing is eindelijk hier!

Veel Animal Crossing fans zaten op de rand van hun stoel toen ze de naam van ”Nook” hoorde aan het begin van een redelijk duister begin van de trailer. Het was dan ook een grote opluchting toen we de eerste beelden zagen van de nieuwe Animal Crossing : New Horizons.

Naast de aankondiging laat de trailer ook enkele gameplay-elementen van het spel zien. Zo kun je (eindelijk) zelf paden maken, de tuinen versieren en nog veel meer! Helaas is de releasedatum verschoven naar 20 maart 2020. Zie het van een positieve kant: zo kunnen ze het spel beter en beter maken!

Bekijk de trailer van Animal Crossing : New Horizons hieronder:

Wat vind je van de nieuwe Animal Crossing? Laat het ons weten in de reacties.