[E3] Contra: Rogue Corps aangekondigd

Een nieuwe Contra-game is onderweg!

Konami heeft vandaag Contra: Rogue Corps aangekondigd. De game zal onder andere naar de Nintendo Switch komen. Contra: Rogue Corps is een zogenaamde ‘third-person action game’ voor dubbele controller. Het spel zal met vier spelers speelbaar zijn, zowel online als via lokale multiplayer. Vanaf 26 september kunnen spelers met de titel aan de slag. De game wordt ontwikkeld door de man achter Contra III, Nobuya Nakazato. De eerste trailer kun je hieronder bekijken.

2 gedachten over “[E3] Contra: Rogue Corps aangekondigd

  • 12/06/2019 om 16:42
    Permalink

    Konami was in het MSX tijdperk een naam die garant stond voor kwaliteit en top games. Wat een trieste aanblik als ik dan zie hoe ze met deze franchise omgaan en hoe de kwaliteitsnorm blijkbaar is losgelaten.

Geef een reactie