Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

The Elder Scrolls: blades deze herfst naar de Nintendo Switch

Bethesda brengt opnieuw een titel naar Nintendo's hybride console.

Bethesda brengt opnieuw een titel naar Nintendo’s hybride console.

Tijdens de Bethesda E3 Showcase is een nieuwe titel voor de Nintendo Switch onthuld. Het gaat om The Elder Scrolls: blades welke deze herfst naar de console van Nintendo moet komen. De titel zal gratis te downloaden zijn en kent ook cross-progression en cross-play. Dit houdt in dat je ook kunt stoppen met spelen op de Switch en verder kunt gaan op je mobiele telefoon

In The Elder Scrolls: blades behoor je tot een groep van spionnen en bewakers welke flinke klappen hebben opgelopen tijdens een oorlog en opnieuw moeten zien te groeien. In dit spel bouw jij dan ook opnieuw een dorp op en bewaak je deze tegen het kwaad van een tovenaar. De onderstaande video laat meteen de eerste beelden zien van de Nintendo Switch -versie.