Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Penta Penguin komt naar Crash Team Racing

Het verborgen karakter Penta Penguin komt terug. Maar is hij net zo sterk al voorheen?

In de originele Crash Team Racing was Penta Penguin een geheim karakter met bijzondere vaardigheden. Dit keer lijkt het echter een regulier karakter te zijn.

Niet iedereen die Crash Team Racing in 1999 gespeeld heeft zal het weten. Door gebruik te maken van een speciale code kon je Penta Penguin ontgrendelen. Dit karakter was niet alleen speciaal vanwege zijn bijzondere manier van verkrijgen, ook zijn vaardigheden waren ongekend.

Penta Penguin was namelijk het enige karakter waarbij alle vaardigheden maximaal waren. Zijn ‘speed’ vaardigheid was zes uit zes en ook het accelereren en sturen kregen een maximale score (vier uit vier).

In beelden die gemaakt zijn tijdens de E3 zien we dat Penta ook in de remake Crash Team Racing Nitro-Fueled zal zitten. Het lijkt er echter op dat het karakter dit keer niet ontgrendeld wordt door gebruik te maken van een code.

Ook zien we dat zijn vaardigheden dit keer niet maximaal zijn, in tegenstelling tot de originele versie. Op de snelheid vaardigheid scoort hij nog steeds maximaal (zeven uit zeven dit keer). Echter levert hij flink in op het gebeid van acceleratie (3 uit 7) en besturing (2 uit 7).

Benieuwd naar het verhaal achter Penta Penguin en zien hoe hij er uit ziet in de huidige vorm? Bekijk dan onderstaande beelden van E3 live. Of wacht twee weken en zie hem zelf in actie. Het spel verschijnt namelijk al op 21 juni 2019!