Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nintendo waarschuwt E3 leaker

Nintendo neemt voorzorgsmaatregelen tegen het uitlekken van hun Direct.

Als je een fanatiek volger bent van de E3 zegt de naam Sabi misschien je wel iets. Deze twitteraar heeft al een aantal belangrijke games geleaked. Over Nintendo zal ze echter niet vrijgeven en dat heeft een reden…

Ieder jaar rondom de E3 lekt er van alles uit. Foto’s van de beursvloer die vroegtijdig online gaan, mensen binnen een bedrijf die al wat geheimen naar buiten brengen, websites die games online zetten, noem maar op.

Dit jaar komen er erg veel lekken van een specifieke twitteraar. De gebruikster @New_WabiSabi (Sabi) heeft van verschillende bedrijven al de nodige lekken naar buiten gebracht. Voor Nintendo was dat aanleiding om in te grijpen.

In een tweet heeft Sabi verteld dat ze een brief heeft gehad van de advocaten van Nintendo. Hierin werd haar verboden om te praten over nog onbekend Nintendo materiaal. In een vervolg tweet liet ze weten zich hier aan te zullen houden en niks over de Direct van morgen te gaan lekken. Wel zei ze erbij dat ze mogelijk wel informatie van andere uitgevers zou gaan lekken. Indirect zouden hier ook switch games tussen kunnen zitten.

Het feit dat Nintendo deze extreme maatregelen neemt wijst hopelijk op een aantal spannende aankondigingen. Wat hoop jij dat er voorbij zal komen in de 40 minuten durende Nintendo Direct?