Nintendo waarschuwt E3 leaker

Als je een fanatiek volger bent van de E3 zegt de naam Sabi misschien je wel iets. Deze twitteraar heeft al een aantal belangrijke games geleaked. Over Nintendo zal ze echter niet vrijgeven en dat heeft een reden…

Ieder jaar rondom de E3 lekt er van alles uit. Foto’s van de beursvloer die vroegtijdig online gaan, mensen binnen een bedrijf die al wat geheimen naar buiten brengen, websites die games online zetten, noem maar op.

Dit jaar komen er erg veel lekken van een specifieke twitteraar. De gebruikster @New_WabiSabi (Sabi) heeft van verschillende bedrijven al de nodige lekken naar buiten gebracht. Voor Nintendo was dat aanleiding om in te grijpen.

In een tweet heeft Sabi verteld dat ze een brief heeft gehad van de advocaten van Nintendo. Hierin werd haar verboden om te praten over nog onbekend Nintendo materiaal. In een vervolg tweet liet ze weten zich hier aan te zullen houden en niks over de Direct van morgen te gaan lekken. Wel zei ze erbij dat ze mogelijk wel informatie van andere uitgevers zou gaan lekken. Indirect zouden hier ook switch games tussen kunnen zitten.

Het feit dat Nintendo deze extreme maatregelen neemt wijst hopelijk op een aantal spannende aankondigingen. Wat hoop jij dat er voorbij zal komen in de 40 minuten durende Nintendo Direct?

Jop

Een 24 jarige Nintendo fan. Op het moment volg ik een IT-Traineeship bij Calco. In mijn vrije tijd vaak aan het gamen op mijn Switch of Pokémon aan het vangen in Pokémon Go. Zin in een potje Splatoon 2? Stuur me een berichtje!

4 gedachten over “Nintendo waarschuwt E3 leaker

  • 10/06/2019 om 20:26
    Permalink

    Gelukkig heb ik nog geen een leak gezien, erg goed van Nintendo om die leaker te waarschuwen niks te lekken. Ik hoop nog steeds heel erg op Super Mario Sunshine HD, Mario & Luigi: Partners In Time (Remake) voor de Nintendo 3DS (misschien als laatste 3DS game) de eerste Mario & Luigi RPG game voor de Nintendo Switch, een nieuwe Kirby game voor de Switch? Super Mario 3D World (port) voor de Nintendo Switch, een nieuwe Donkey Kong game voor de Nintendo Switch?

  • 11/06/2019 om 11:57
    Permalink

    Goh, genoeg wat er nog mag komen wat mij betreft. Een Mario&Luigi game voor de switch zou wel heel tof zijn! Animal Crossing heb ik tegenwoordig (sinds Wild World) niet veel meer mee, maar heb het vroeger echt platgespeeld, dus begrijp de hype 🙂 . En zoals Jeremy al aangaf zouden NGC-remakes ook welkom zijn! Stiekem hoop ik overigens nog op een fatsoenlijke online-service en SNES games bij SwitchOnline, maar die kansen acht ik weer vrij klein, helaas.

Geef een reactie