Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Yooka-Laylee and the Impossible Lair “is geen direct vervolg”

Playtonic heeft een en ander gepland voor de serie.

Playtonic heeft een en ander gepland voor de serie.

Playtonic heeft deze week – in het licht van E3 2019 – de volgende titel in de Yooka-Laylee-serie aangekondigd. Yooka-Laylee and the Impossible Lair is een 2.5D-sidescroller met puzzelelementen. Na de aankondiging plaatste Playtonic een Q&A op zijn website met wat meer informatie over het spel. Hieronder lees je alles wat daarin beschreven staat.

Op welke platforms kan ik Yooka-Laylee and the Impossible Lair?

We willen echt dat zoveel mogelijk mensen kunnen spelen, dus lanceren we Yooka-Laylee and the Impossible Lair op Nintendo Switch, Xbox One, PlayStation 4 en pc.

Krijgt de game een fysieke Switch-editie?

Yooka-Laylee and the Impossible Lair zal digitaal lanceren voor Nintendo Switch, Xbox One, PlayStation 4 en pc, maar we zullen ook een fysieke versie op consoles lanceren. Meer details volgen!

Is de fysieke Switch-editie verkrijgbaar bij winkels?

Ja, blijf op de hoogte en neem contact op met je lokale winkels voor beschikbaarheid bij de lancering.

Wordt de game tegelijkertijd op alle platforms uitgebracht?

Dat klopt! We zijn verheugd om Yooka-Laylee and the Impossible Lair gelijktijdig bij de lancering naar consoles en pc te brengen.

Is dit een vervolg op Yooka-Laylee?

Nee, Yooka-Laylee and the Impossible Lair is geen direct vervolg. We hebben veel gepland voor de toekomst van het universum van Yooka-Laylee, maar we willen elke game weer vers benaderen, omdat elke game een kans voor ons is om nieuwe gameplayelementen toe te voegen die niet noodzakelijk beperkt wordt door wat in vorige games is gebeurd.

Wanneer wordt de game vrijgegeven?

Later dit jaar, waarschijnlijk eerder dan je zou verwachten! Je kunt op de hoogte blijven van aankondigingen via onze Facebook- en Twitter-pagina’s.

Zal het spel op E3 ​​zijn?

Laten we zeggen dat er meer informatie zal volgen tijdens de E3-week, dus houd ons in de gaten voor meer informatie over het nieuwe avontuur van Yooka en Laylee op een coole manier.

Wie doet de soundtrack?

We zijn zeer verheugd om zowel David als Grant weer aan boord te hebben voor Yooka-Laylee and the Impossible Lair. Ze hebben beide bijgedragen aan het spel en hebben ook geholpen onze eigen interne componisten Dan Murdoch en Matt Griffin op te leiden. Deze soundtrack wordt speciaal!

Bron