Volgende Smash Bros. DLC-personage wordt dinsdag onthuld

Masahiro Sakurai bevestigde vannacht het nieuws.

Nadat Joker in december was aangekondigd als het eerste personage dat onderdeel uitmaakt van de Fighter Pass voor Super Smash Bros. Ultimate, is het behoorlijk stil gebleven. Daar is vannacht echter verandering in gekomen. Hoewel we nog niet weten wie het volgende personage wordt, weten we nu wel wanneer dat bekend wordt gemaakt.

Nintendo zal het volgende DLC-personage voor Super Smash Bros. Ultimate in zijn E3 Nintendo Direct bekendmaken. Masahiro Sakurai deelde het nieuws aan het einde van het Super Smash Bros. Ultimate World Championship 2019 3v3-toernooi. Sommigen hoopten dat er tijdens het toernooi een onthulling zou plaatsvinden, maar we zullen nog een paar dagen moeten wachten.

De E3 2019 Nintendo Direct wordt op 11 juni om 18:00 uur uitgezonden in Nederland.

Ruben

Ik ben 23 jaar en van jongs af aan al een groot fan van gaming, met een voorliefde voor Nintendo. Er zijn maar weinig gameseries van Nintendo die ik niet gespeeld heb. Vroeger was ik een en al platform/adventure-games, nu heb ik een lichte voorkeur voor RPG's.

5 gedachten over “Volgende Smash Bros. DLC-personage wordt dinsdag onthuld

Geef een reactie