Splatoon 2 versie 5.0.0 is aangekondigd

Met de Final Splatfest komt ook een laatste grote update.

Nintendo heeft aangekondigd dat de nieuwe 5.0.0-update voor Splatoon 2 live gaat na het laatste Splatfest. Eind juli zal de update “Turf War (Splatfest)” toevoegen aan de modi die je in Private Battle kunt kiezen. Hier kunnen spelers Turf War-wedstrijden uitvechten in alle 24 Shifty Stations, inclusief het nieuwe level dat bij de laatste Splatfest wordt toegevoegd. Je kunt ook de nachtelijke versies spelen en speciale inktkleuren kiezen van voorgaande Splatfests.

“Turf War (Splatfest)” zal worden toegevoegd aan Private Battles

Ruben

Ik ben 23 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

6 gedachten over “Splatoon 2 versie 5.0.0 is aangekondigd

Geef een reactie