Nieuwe Crash Team Racing Nitro-Fueled beelden

Benieuwd hoe de race tracks eruit zien?

IGN heeft een aantal nieuwe video’s online gezet van Crash Team Racing Nitro-Fueled, waarin banen en gameplay wordt laten zien. Zo krijgen we te zien hoe de Mystery Caves en de Deep Sea Driving course eruit zien in vergelijking met de oude games, en wordt er gameplay laten zien van Crunch en Zem. De video’s kun je hieronder bekijken.

In Crash Team Racing Nitro Fueled beleef je de klassieke Crash Team Racing-ervaring opnieuw, alleen is het spel geremasterd en heeft het een boel nieuwe features. De game verschijnt op 21 juni op de Nintendo Switch

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 28 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Eén gedachte over “Nieuwe Crash Team Racing Nitro-Fueled beelden

  • 07/06/2019 om 22:27
    Permalink

    Ziet er allemaal wel leuk uit, net als Sonic Racing. Maar denk niet dat het ooit zal tippen aan de fun die je hebt met z’n allen op de bank met MarioKart..

Geef een reactie