Darksiders Genesis komt naar de Switch

Een spin-off in de Darksiders-serie is onderweg naar Nintendo’s hybride console.

THQ Nordic heeft Darksiders Genesis aangekondigd voor de Switch. Het spel wordt ontwikkeld door ontwikkelaar Airship Syndicate en moet later dit jaar verschijnen. In deze spin-off kruip je in de huid van ruiter Strife met als ultieme doel de mensheid te redden. De game is de tweede titel welke THQ Nordic deze week heeft aangekondigd en het bedrijf heeft aangegeven deze week in totaal drie spellen te onthullen.

Darksiders Genesis is een actie RPG waarin gevechten, exploreren en puzzels oplossen centraal staan. Ook de grootse baasgevechten welke we van de andere Darksiders-titels kennen zullen aanwezig zijn. Wel wordt dit de eerste keer dat je Darksiders speelt vanaf een top-down perspectief. Waar een exacte releasedatum nog ontbreekt, is wel onderstaande trailer vrijgegeven.

Geef een reactie