Pokemon Sword and Shield bevat bestuurbare camera

Bekijk de landschappen van Pokemon Sword and Shield zoals nooit tevoren!

In de Nintendo Direct van Pokemon Sword and Shield werden ook verschillende zones getoond waar verschillende Pokémon rondliepen.

Naast het feit dat de presentatie van de omgevingen en Pokémon in het wild heel mooi gedaan is, bevat deze game nog een extraatje. Je kunt namelijk helemaal zelf je camera besturen als je door de verschillende omgevingen rent.

Deze verandering zorgt voor een hele andere kijk op omgeving, en we kunnen niet wachten hoe dit in toekomstige beelden gaat uitzien!

Wat vindt jij van deze verandering? Laat het ons weten in de reacties!

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

4 gedachten over “Pokemon Sword and Shield bevat bestuurbare camera

Geef een reactie