Dynamax Pokémon, Max Raid Battles en meer Pokémon Sword and Shield

Godzilla is er niks bij!

We hebben nieuwe Pokémon gezien en het feit dat we een bestuurbare camera krijgen is bekend. Naast deze nieuwe dingen zijn er nog enkele dingen onthult tijdens de laatste direct:

Als eerste hebben we de Dynamax, een transformatie waarin je Pokémon gigantisch wordt met krachtige aanvallen. Deze transformatie kun je maar één keer per gevecht uitvoeren en heeft een duur van 3 beurten, gebruik deze transformatie op het juiste moment voor de grootste impact!

Verder hebben we nog Max Raid Battles, waarin je het samen met je vrienden opneemt tegen deze gigantische Pokémon. Zijn jullie sterk genoeg om deze grote Pokémon te trotseren?

Pokemon Sword and Shield zullen op 15 november 2019 verschijnen in de winkels. Bekijk de afbeelding hieronder voor de officiële boxart:

Naast de normale versies zal er een bundel versie van de spellen uitkomen, waarbij je zowel Pokémon Sword als Shield in één pakketje krijgt.

Als laatste hebben we nog een screenshot kunnen nemen van het design van het gevechtssysteem! Bekijk het hieronder :

Wat vindt jij van deze gigantische Pokémon? Laat het ons weten in de reacties!

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

4 gedachten over “Dynamax Pokémon, Max Raid Battles en meer Pokémon Sword and Shield

Geef een reactie