Super Mario Run zal na update enkel nog compatibel zijn met Android toestellen van OS 4.4 of later

Vanaf versie 3.0.14 zal niet elk toestel het spel meer aankunnen.

Het is al een tijdje bekend dat Super Mario Run binnenkort niet speelbaar meer zal zijn in België, omwille van de gewijzigde wetten rond lootcrates. Binnenkort zou het ook wel eens kunnen dat je mobiel het niet toelaat deze game te spelen.

Nintendo heeft namelijk aangekondigd dat Super Mario Run geupdate zal worden naar versie 3.0.14. Deze update brengt enkele veranderingen met zich mee, een van deze veranderingen is dat de line-up van ondersteunde toestellen op Android zal wijzigen. Het spel zal vanaf deze update enkel nog compatibel zijn met toestellen met operating system (OS) 4.4 en later.

De update staat gepland voor 10 juni. Wanneer deze uitgevoerd is, zou het kunnen dat je het spel niet meer kan spelen als je toestel niet het juiste operating system heeft.

5 gedachten over “Super Mario Run zal na update enkel nog compatibel zijn met Android toestellen van OS 4.4 of later

Geef een reactie