Snacko komt naar Nintendo Switch

Een nieuwe simulatie-game is onderweg naar Nintendo Switch!

Bluecurse heeft bevestigd dat hun RPG Snacko naar de Switch komt. Het is wel even wachten, want de release wordt verwacht in 2021.

In Snack kunnen spelers oogsten, vissen, koken, bouwen alsook hun landbouwgrond en de stad aanpassen. Alles is omringt door een plot waarin je de taak krijgt een eiland te restaureren nadat Miasma het gebied heeft overgenomen.

Hieronder een overzicht van het spel en de trailer:

In een universum, waar schattige dieren regeren, speelt dit spel zich af op het eiland Snacko. Een eiland dat in het verleden bekend stond voor zijn rijke natuurlijke middelen en overvloedige landbouw. Verlatenheid na een mysterieus evenement, zorgt ervoor dat Miasma het hele eiland overneemt, de inheemse wezens verwoest en de dierlijke bewoners gedwongen weggaan. Enthousiast door de uitdaging om het eiland terug naar zijn vroegere glorie te brengen, start je het avontuur om de bron van het kwaad te ontdekken. Je laat je goede, stabiele job achter en reist naar Snack om een nieuw leven te beginnen. Speel als een kat terwijl je dit nieuwe land doorkruist met je beste vriend. Wat ga jij doen op het eiland Snacko?

Het spel kenmerkt zich onder andere door:

  • Klassieke farming simulatie gameplay: oogsten, vissen, koken en bouwen!
  • Customize je landschap: bouw verschillende soorten hekken, bewaar units en meer,
  • Customize je stad: kies uit een variëteit aan stijlen voor huizen en decoreer alles met verschillende items,
  • Verzamel een aantal inwoners: stuur brieven rond om hulp te zoeken bij het herbouwen van het eiland,
  • Ontdek en unlock nieuwe gebieden: verschillende types van inwoners aanwerven zal je helpen nieuwe gebieden binnen te komen. Elk gebied heeft zijn eigen unieke middelen, monsters en mysteries om op te lossen,
  • Speel op je eigen manier: ervaar een schattig en cozy eiland met een simpel verhaal. Het is aan jou om de details in te vullen! Hoe ziet jouw ideale eiland eruit?

Eén gedachte over “Snacko komt naar Nintendo Switch

Geef een reactie