Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Astro Bears komt 19 juli naar Nintendo Switch

Uiteindelijk is er dan toch een releasedatum voor Astro Bears!

Uiteindelijk is er dan toch een releasedatum voor Astro Bears!

SONKA heeft eindelijk een releasedatum bekendgemaakt voor Astro Bears. Deze nieuwe versie van Astro Bears Party zal digitaal verschijnen op 19 juli, ter ere van Space Exploration Day.

Astro Bears bevat heel wat verbeteringen, zoals nieuwe beren, planeten en nieuwe speelmodes. Hieronder wat meer informatie:

Vier nieuwe Astro Bears komen mee plezier maken, elk met een eigen unieke speelstijl. In totaal zijn er nu dus acht beren om uit te kiezen. Ervaar een nog meer chaotische gamepley met oneindige of eindige Magical Beary Ribbons en planeten, die zowel heel klein als gigantisch kunnen zijn. De Jetfish Hunting modus kan je nu met twee personen spelen in een co-op modus en globale leaderboards worden aan het spel toegevoegd. Nieuwe thema’s, muziek en verbeteringen op vlak van gameplay verrijken de levendige ervaring van Astro Bears.

Competitive Mode is een nieuw 1v1 toernooi die de groeiende Astro Bears e-sports community ondersteund. In dit “beste uit vijf” formaat kunnen spelers kiezen uit drie verschillende Astro Bears iegene selecteren die het best past in een gerandomiseerde omgeving. Speel doorlopende rondes tot tien punten, waarna de volgende random omgeving verschijnt. De winnaar is de speler die wint met alle drie Astro Bears!

Het spel bevat:

  • Acht schattige Astro Bears met verschillende speelstijl,
  • Lokale multiplayer voor twee tot vier spelers,
  • Competitive Mode voor zij die uitdaging zoeken,
  • Jetfish Hunting met single- en twee-speler co-op modes,
  • Soundtrack geïnspireerd door de jaren 80.

Degenen die al in het bezit zijn van Astro Bears Party, krijgen dit spel volledig gratis. Voor alle anderen zal het te koop zijn in de eShop voor 6,99 euro.