Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe personages aangekondigd Mortal Kombat 11

Vier nieuwe personages zijn aangekondigd, plus twee " Mystery guests"

Vier nieuwe personages zijn aangekondigd, plus twee ” Mystery guests”

Warner Bros. Interactive en NetherRealm Studios hebben gisteren eindelijk de DLC voor Mortal Kombat 11 aangekondigd, met daarin 6 nieuwe personages. De eerste, Shang Tsung, zal vanaf 25 juni het roster komen versterken, of 18 juni als je de Kombat Pack gekocht hebt.

De volgende personages zijn aangekondigd:

  • Shang Tsung
  • Sindel
  • Nightwolf
  • Spawn
  • +2 mystery guests.

Het lijkt er dan ook op dat eerdere gelekte geruchten grotendeels waar waren. De aankondigingsvideo van de DLC kun je hieronder bekijken. Deze richt zich vooral op Shang Tsung, die dus binnenkort beschikbaar wordt.