Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Creative director​​​​​​​ Marvel Ultimate Alliance 3 over het personagerooster

Marvel ultimate Alliance
Hoe wordt bepaald welke bekende Marvel-helden worden toegevoegd?

Hoe wordt bepaald welke bekende Marvel-helden worden toegevoegd?

De Switch-exclusive titel Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order verschijnt binnenkort en belooft een behoorlijke cross-over te worden van verschillende Marvel-series. In de nieuwste aflevering van de Game Informer Show op YouTube vertelde Marvel Games VP en creatief director Bill Rosemann over de aanpak voor het bepalen van de personageselectie in Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order. Rosemann noemde een paar factoren, maar benadrukte het belang van het hebben van personages die bij de gameplay en het verhaal passen.

Hieronder lees je zijn – vertaalde – quote uit de aflevering:

Het komt allemaal neer op gameplay en verhaal. We wilden naar het verleden kijken en trouw blijven aan die ervaring, maar ook vooruit kijken naar wat er nu in Marvel gebeurt en vooruitkijken naar wat er nog van Marvel komt. Dit bracht het allemaal in evenwicht. Welke personages waren er in het verleden die mensen erg leuk vonden? Welke personages zijn vergaren nu veel populariteit bij Marvel? Wat zijn enkele nieuwe personages die nog nooit in het spel zijn geweest en die echt leuk zijn om te spelen? Welke kansen hebben we om gamers kennis te laten maken met een aantal nieuwe personages die ze misschien nog niet kennen? En ook qua gameplay – hoe de personages zelf werken, hoe ze werken wanneer ze met tweeën en drieën en vieren samenkomen. Dan kijken we nog algemeen naar het verhaal, wat zijn echt coole toevoegingen voor het verhaal? Uiteindelijk gaat het erom welke personages we samen kunnen gooien die fans niet samen verwachten. X-Men met Guardians of the Galaxy – wat?!

Bill Rosemann, Marvel Games VP and creative director​​​​​​​

De uiteindelijke game zal meer dan 30 speelbare personages bevatten, waaronder bekenden als Iron Man, Thor en Black Widow, maar ook een aantal niche helden, waaronder Spider-Gwen en Ms. Marvel. Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order verschijnt op 19 juli exclusief voor Nintendo Switch. Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order

Bron