Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Beelden Eartbound 64 gevonden

De beelden komen van Spaceworld 1995, en laten enkele seconden van de game zien.

De beelden komen van Spaceworld 1996 en laten enkele seconden van de game zien.

Mother 3 is voor vele mensen in het westen altijd een mysterie geweest. De game is hier namelijk nooit uitgebracht (tot ongenoegen van vele fans) maar zelfs in Japan heeft het een verschillende ontwikkelingen doorgemaakt voordat het eindelijk het daglicht zag. Uiteindelijk is de game daar op de Gameboy Advanced uitgekomen, maar het originele plan was om het op de N64 uit te brengen. De ontwikkeling van de 3D modellen bleek alleen te moeilijk, en het project werd geschrapt.

Nu, jaren later, krijgen we te zien hoe die game eruit had kunnen zien op de N64. Youtube kanaal kukun heeft een video geüpload van SpaceWorld 1996, dat een paar seconden van de game laat zien. Het is niet veel, maar het geeft een interessant kijkje op wat had kunnen zijn.

De video kun je hieronder bekijken. De beelden beginnen op 10:32.