Beelden Eartbound 64 gevonden

De beelden komen van Spaceworld 1996 en laten enkele seconden van de game zien.

Mother 3 is voor vele mensen in het westen altijd een mysterie geweest. De game is hier namelijk nooit uitgebracht (tot ongenoegen van vele fans) maar zelfs in Japan heeft het een verschillende ontwikkelingen doorgemaakt voordat het eindelijk het daglicht zag. Uiteindelijk is de game daar op de Gameboy Advanced uitgekomen, maar het originele plan was om het op de N64 uit te brengen. De ontwikkeling van de 3D modellen bleek alleen te moeilijk, en het project werd geschrapt.

Nu, jaren later, krijgen we te zien hoe die game eruit had kunnen zien op de N64. Youtube kanaal kukun heeft een video geüpload van SpaceWorld 1996, dat een paar seconden van de game laat zien. Het is niet veel, maar het geeft een interessant kijkje op wat had kunnen zijn.

De video kun je hieronder bekijken. De beelden beginnen op 10:32.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 28 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Geef een reactie