21 onbekende Switch-titels toegevoegd aan systeem van GameStop

Waaronder één product die maar liefst 200 euro gaat kosten?

Het evenement waar iedere gamer werelwijd naar uitkijkt is er bijna! E3 zal namelijk binnen iets meer dan een week plaatsvinden. Natuurlijk is dit evenement voor diverse gamewinkels een drukke tijd waarin ze zo snel mogelijk na bekendmaking van de titel preorders in ontvangst moeten kunnen nemen.

Hiervoor zijn de nodige voorbereidingen getroffen waarin winkels van te voren al deze titels als SKU’s kunnen invoeren. Deze SKU’s kun je zien als Nintendo Switch-titels zonder een naam. Pas na de aankondiging van de titel wordt de desbetreffende SKU vervangen door de daadwerkelijke titel van het spel.

GameStop, een winkelketen, heeft onlangs maar liefst 21 SKU’s ontvangen voor de Nintendo Switch. Veel titels hebben de gebruikelijke 60 euro waarde gekregen, met enkele uitzonderingen van 40 en 50 euro. Al is er één titel die een iets wat hogere waarde heeft gekregen van maar liefst… 200 euro.

Bekijk de SKUs hieronder :

Wat denk jij dat deze mysterieuze 200 euro titel bevat? Laat het ons weten in de reacties!

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

7 gedachten over “21 onbekende Switch-titels toegevoegd aan systeem van GameStop

Geef een reactie