Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Prijsvraag] Win 2x KORAL voor de Switch (verlopen)

Maak kans om aan de slag te gaan met een prachtige onderwaterervaring!

Maak kans om aan de slag te gaan met een prachtige onderwaterervaring!

KORAL is sinds afgelopen week verkrijgbaar op de Switch en combineert puzzels samen met een prachtige onderwaterervaring. In KORAL speel je als een stroming onderwater. Door middel van deze stroming beweeg je je door levels en los je kleine puzzels op. In onze review lees je alvast dat Menno erg onder de indruk was.

Jij maakt nu kans op deze leuke game want in samenwerking met de creatieve ontwikkelaar Carlos Coronado mogen we 2 digitale exemplaren verloten. Benieuwd wat Carlos in de toekomst gaat ontwikkelen? Volg hem dan ook zeker op Twitter om op de hoogte te blijven!

Om kans te maken op de game reageer je op dit bericht + op nog een ander forum- danwel nieuwsbericht op Daily Nintendo. Meedoen kan tot en met 4 juni 2019. Om te reageren heb je een account nodig op Daily Nintendo. Heb je deze nog niet? Maak ‘m hier (gratis) aan! Veel succes!

Redactionele crew alsmede moderators op de website van Daily Nintendo zijn uitgesloten van deelname. De winnaars worden zo snel mogelijk na de laatste dag van deelname bekend gemaakt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Reacties waarin specifiek wordt aangegeven dat iemand niet meedoet worden niet meegeteld.