Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Celeste’s DLC krijgt veel extra levels

Helaas geen aardbeien meer.

Helaas geen aardbeien meer.

Ongeveer twee weken geleden heb je op onze site kunnen lezen dat Celeste DLC gaat krijgen. En daarvan is nu meer informatie naar buiten gekomen. Eerder vertelde de directeur van Celeste, Matt Thorson, dat de DLC nieuwe verhaalelementen bevat en dat er onder andere ook nieuwe items aan het spel toe worden gevoegd. Maar nu heeft hij nog wat anders gezegd. Er komen namelijk meer dan 100 levels in de DLC. Helaas is er over een releasedatum nog niks verteld, dus daar zullen we nog even op moeten wachten.

Celeste is een pittige 2D-platformer waarin je met drie bewegingen, namelijk springen, vliegensvlug een sprintje trekken en klimmen, jezelf moet voortbewegen. Ook zit er een prachtig verhaal aan vast.

Vind jij dat Celeste in eerste instantie meer levels nodig had? Laat het ons weten in de reacties.