Onthulling nieuwe DLC personages Mortal Kombat morgen

Zouden de gelekte geruchten waar zijn?

Het was al lange tijd duidelijk dat er meer personages naar Mortal Kombat 11 zouden komen door middel van DLC. Morgen zullen we eindelijk te weten komen welke dit zijn, zo heeft het officiële twitter account bekend gemaakt.

De vraag is nu of de geruchten waar zijn: nog voor de game uitkwam werden er in de code van de Switch versie verwijzingen naar nieuwe personages gevonden. Dit zou gaan om de personages Shang Tsung, Joker, Nightwolf, Sindel, Spawn, Ash Williams, Fujin, Sheeva en de Terminator.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Geef een reactie