Legend of the Tetrarchs komt volgende week naar Nintendo Switch

Een nieuwe turn-based RPG is onderweg.

Het was al bekend dat Legend of the Tetrarchs ergens in juni naar de Switch zal komen, maar nu is er een daadwerkelijke datum naar boven gekomen. In iets minder dan een week, namelijk op 6 juni, kun je aan de slag met deze RPG.

In Legend of the Tetrarchs is het heilige zwaard, dat ooit een duistere macht afsloot, uit een heilige plek getrokken waardoor er zich een duisternis over het land heeft verspreid. Deze gebeurtenis zorgt ervoor dat de mensen in monsters veranderen. Nu moeten de vier Tetrarch-helden een nieuwe groep dappere strijders vinden om het grote kwaad te bestrijden. Maar wat voor iets vinden ze nadat ze de chaos hebben verslagen?

Benieuwd naar deze RPG? Bekijk de trailer dan hieronder:

Wat is je eerste indruk van dit spel? Deel je gedachte over de trailer in de reacties.

Eén gedachte over “Legend of the Tetrarchs komt volgende week naar Nintendo Switch

Geef een reactie