Development diary Digimon Survive

Met stiekem wat gameplay beelden!

Het is alweer een tijdje geleden dat we iets van Digimon Survive gehoord hebben, de Digimon Survival SRPG die ook naar de Switch komt. Gelukkig wordt er nog steeds hard aan gewerkt, en in de laatste “development diary” vertellen Habu Kazumasa en Tsuzuki Katsuaki over de geschiedenis van Digimon video games terwijl ze ook alvast naar de nieuwe titel kijken. De video kun je hieronder bekijken

Digimon Survive zal een Survival SRPG worden die 2D en 3D combineert in veel verschillende genres. Conversaties gaan doormiddel van 2D afbeeldingen, de speler zal verschillende keuzes krijgen die invloed hebben op het vervolg van je avontuur.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Geef een reactie