Cadence of Hyrule krijgt nieuwe beelden

Ben je klaar om binnenkort samen met Cadence in het welbekende Hyrule te duiken?

Cadence of Hyrule was een van de onverwachte hoogtepunten in de Nindies Showcase eerder dit jaar. Het spel speelt zich af in Hyrule en bevat de gameplay-elementen van de spelreeks Crypt of the Necrodancer.

Tijdens de Nindies Showcase werd onthuld dat het spel deze lente naar de Nintendo Switch zou komen. Gelukkig is er een meer specifieke release datum bekend, het spel komt namelijk uit in juni.

Naast de bekendmaking van de releasedatum, zijn er ook nieuwe gameplaybeelden opgedoken van Cadence of Hyrule. Tijdens de recente presentatie van Indie World was het spel in alle glorie te zien. Bekijk de nieuwe gameplaybeelden hieronder :

Heb jij interesse in Cadence of Hyrule? Laat het ons weten in de reacties!

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

2 gedachten over “Cadence of Hyrule krijgt nieuwe beelden

Geef een reactie