Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Laatste Mario Tennis Aces-personage onthuld

Na een jaar aan updates is het einde in zicht.

Na een jaar aan updates is het einde in zicht.

Mario Tennis Aces is het afgelopen jaar een aantal keer flink uitgebreid. Het aantal personages is bijna verdubbeld door middel van gratis updates. Volgende maand zal Fire Piranha Plant beschikbaar zijn voor deelnemers van het online toernooi van juni. In juli zal het laatste personage beschikbaar zijn: Dry Bowser.

Dry Bowser zal verkrijgbaar zijn voor iedereen die meedoet aan het online toernooi van juli. Degene die niet meedoen, kunnen hem vanaf 1 augustus gebruiken. Met Dry Bowser lijkt er een einde te komen aan de gratis updates, in ieder geval op het gebied van nieuwe tennissers. De eerste afbeelding van Dry Bowser in actie is hieronder te zien.

Bron