Pokémon Sleep aangekondigd

Nintendo’s Quality of Life project is in leven in de nieuw aangekondigde Pokémon Sleep applicatie.

Pokémon Go is wereldwijd een fenomeen die mensen liet bewegen en de volgende stap in het plan voor gezondere mensen is een gezond slaapritme, althans dat dacht The Pokémon Company toen ze de app Pokémon Sleep bedachten.

Pokémon Sleep heeft nog weinig details afgezien van dat deze je slaap laat meten door middel van de applicatie om vervolgens unieke gameplay te laten ontstaan. Tevens zal de app samen gaan werken met de nieuwe hardware, Pokémon Go Plus + (Ja zo heet die echt). De app zal in 2020 beschikbaar zijn.

Jorden

22 jarige Nintendo nerd en Games&Interactie student aan de UU. Twitter: Jorden1506 YouTube: http://www.youtube.com/c/WePlayGames

Eén gedachte over “Pokémon Sleep aangekondigd

Geef een reactie