Pokémon Shirts komen naar Europa

In Japan kunnen ze al even Pokémon Shirts kopen, maar binnenkort mogen we ook in Europa overhemden maken met de 151 originele Pokémon.

Sinds februari konden fans in Japan hun eigen Pokémon overhemden ontwerpen. Dit konden ze doen in drie verschillende stijlen welke waren bedoeld voor standaard gebruik tot heel zakelijk. Voor het ontwerp kunnen consumenten de overhemden ontwerpen met stof gebaseerd op de eerste 151 Pokémon waarbij alles aan te passen is, van het borstzakje tot de kraag.

Wanneer wij hier toegang krijgen is nog niet bekend gemaakt, maar tijdensde conferentie werd dit onthuld voor zowel Europa als de V.S.

Jorden

Ik ben 21 jaar en sinds de N64 een Nintendo gamer in hart en nieren. Je kan mij bereiken via Twitter, Facebook, Google+, Youtube (https://www.youtube.com/user/MrJordenBakker) en Mail (jorden1506dailynintendo@gmail.com)

3 gedachten over “Pokémon Shirts komen naar Europa

Geef een reactie